+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel Studánka Reviews

Hotel ratings

92%
Perfect

by 42 reviews

  • Staff

    93%
  • Cleanliness

    96%
  • Equipment

    92%
  • Comfort

    93%
  • Value for money

    86%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with young children
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 10.12.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Vstřícný personál, nabídka služeb, neomezený vstupdo bazénu a whirpool, wellness, stravování, čistota

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel Studánka replied to this review.
Děkujeme a těšíme se na další setkání s Vámi. Recepce hotelu Studánka

Irena

mature couple, 5.11.2017

Hradec Králové Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 4.11.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milan Vostrovský

mature couple, 15.10.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Krásné prostředí, perfektní obsluha, vzorná čistota na všech místech

  • Při odjezdu je trochu nedůstojné stát ve frontě na zaplacení. Možná by to vyřešil systém na lístky, aby si čekající mohli sednout, hlavně ti starší.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina Císařová

single traveler, 15.10.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ivana Jukłová

group of friends, 8.10.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Líbilo se nám naprosto vše. Obzvlášť kuchyně-kuchaři.

  • Bez výhrad.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 24.9.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

mature couple, 28.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Vše perfektní, milá obsluha i personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Alena

mature couple, 23.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 6.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Alena Göözová

group of friends, 30.7.2017

Brno Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

family with older children, 28.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • vstřícnost personálu

  • Neměli jsme polopenzi, takže jsme chodili na večeře do restaurace. Jídlo mi přišlo předražené, malý výběr a gurmánský zážitek to nebyl. Svíčková měla do svíčkové opravdu daleko

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lucie

group of friends, 24.7.2017

Pardubice Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Denisa

young couple, 14.7.2017

Neratovice Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • Personál byl k nám milý =), čistota, jídlo dobré =), pokoj super

  • Nelíbilo se mi že nebyla otevřena kavárna ani vinárna, milná informace, že se neplatí parní sauna (sdeleno od pracovníka wellness), pak jsme se na konci po pobytu docela divili, ale nebylo to přehnaná částka nastesti =)

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

mature couple, 25.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zuzana Hrudíková Ivana Janoščáková

group of friends, 18.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiřina

mature couple, 4.6.2017

Bystřec Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Hotel krásný,ubytování pěkné, čisté.Pěkné posezení na balkoně.Líbilo se nám, že bylo vše pohromadě a přehledné. Wellness pro balíček Senoin 55+ vyhovující.Krásný bazén. Příjemný personál, jak v recepci, v restauraci a Wellnesu. Jídlo u snídaně a večeře skvělé a bohaté, vše výborné. Okolí hotelu moc pěkné, jak to blízké i dál, pěkné procházky.

  • Nemáme velkých výhrad - jen obsluha na venkovní terase trošku vázla. To je škoda, protože jinak bylo vše perfektní...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Studánka replied to this review.
Dobrý den,

velmi děkujeme za Váš pozitivní komentář. Jsme moc rádi, že se Vám u nás líbilo a těšíme se na další setkání u nás na Studánce.

Svatopluk ŠEBEK

single traveler, 31.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Andreas

single traveler, 25.4.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marie

family with older children, 17.4.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Vše bylo super kromě jediné pro nás však podstatné součásti relaxační dovolené, a to ( viz dále)

  • Studená voda v hotelovém bazénu a dokonce i ve vířivce ( dosud jsme nezažili, aby nám byla zima i ve vířivce až u vás). Teplota 26 stupňů je pro relaxační plavání málo, ta je vhodná pro sportovní plavání. Škoda, voda ve Studánce je opravdu studená!!!

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Studánka replied to this review.
Děkujeme Vám za zpětnou vazbu, které si vždy nesmírně vážíme. Teplota vody v bazénu je pocitová záležitost a každý člověk vnímá pocit chladu a tepla v jiné úrovni. O kvalitu vody ve wellness se staráme s nejvyšší péčí a jde nám především o zdraví našich hostí, proto probíhá i pravidelná výměna vody a čištění, kde může nastat během dne výkyv teploty +/- 1 st.. Přístup do wellness nijak neomezujeme a pro naše hosty nabízíme využití bazénu s vířivkou po celý den. Věříme, že si různé kombinace relaxace dostatečně užijete. Váš hotelový Tým.
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.