+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel Studánka Recenzje

Ocena hotelu

92%
Znakomicie

by 39 reviews

  • Personel

    92%
  • Czystość

    96%
  • Wyposażenie

    92%
  • Komfort

    93%
  • Cena

    86%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina z małym dzieckiem
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Milan Vostrovský

para, 15.10.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Krásné prostředí, perfektní obsluha, vzorná čistota na všech místech

  • Při odjezdu je trochu nedůstojné stát ve frontě na zaplacení. Možná by to vyřešil systém na lístky, aby si čekající mohli sednout, hlavně ti starší.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina Císařová

podróżujący w pojedynkę, 15.10.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ivana Jukłová

grupa przyjaciół, 8.10.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Líbilo se nám naprosto vše. Obzvlášť kuchyně-kuchaři.

  • Bez výhrad.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 24.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

para, 28.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Vše perfektní, milá obsluha i personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Alena

para, 23.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 6.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Alena Göözová

grupa przyjaciół, 30.7.2017

Brno Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

rodzina ze starszym dzieckiem, 28.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • vstřícnost personálu

  • Neměli jsme polopenzi, takže jsme chodili na večeře do restaurace. Jídlo mi přišlo předražené, malý výběr a gurmánský zážitek to nebyl. Svíčková měla do svíčkové opravdu daleko

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lucie

grupa przyjaciół, 24.7.2017

Pardubice Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Denisa

dorośli, 14.7.2017

Neratovice Česká republika

  • Cena ogólna
76 %
  • Personál byl k nám milý =), čistota, jídlo dobré =), pokoj super

  • Nelíbilo se mi že nebyla otevřena kavárna ani vinárna, milná informace, že se neplatí parní sauna (sdeleno od pracovníka wellness), pak jsme se na konci po pobytu docela divili, ale nebylo to přehnaná částka nastesti =)

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonim

para, 25.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zuzana Hrudíková Ivana Janoščáková

grupa przyjaciół, 18.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiřina

para, 4.6.2017

Bystřec Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Hotel krásný,ubytování pěkné, čisté.Pěkné posezení na balkoně.Líbilo se nám, že bylo vše pohromadě a přehledné. Wellness pro balíček Senoin 55+ vyhovující.Krásný bazén. Příjemný personál, jak v recepci, v restauraci a Wellnesu. Jídlo u snídaně a večeře skvělé a bohaté, vše výborné. Okolí hotelu moc pěkné, jak to blízké i dál, pěkné procházky.

  • Nemáme velkých výhrad - jen obsluha na venkovní terase trošku vázla. To je škoda, protože jinak bylo vše perfektní...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Studánka replied to this review.
Dobrý den,

velmi děkujeme za Váš pozitivní komentář. Jsme moc rádi, že se Vám u nás líbilo a těšíme se na další setkání u nás na Studánce.

Svatopluk ŠEBEK

podróżujący w pojedynkę, 31.5.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Andreas

podróżujący w pojedynkę, 25.4.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marie

rodzina ze starszym dzieckiem, 17.4.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Vše bylo super kromě jediné pro nás však podstatné součásti relaxační dovolené, a to ( viz dále)

  • Studená voda v hotelovém bazénu a dokonce i ve vířivce ( dosud jsme nezažili, aby nám byla zima i ve vířivce až u vás). Teplota 26 stupňů je pro relaxační plavání málo, ta je vhodná pro sportovní plavání. Škoda, voda ve Studánce je opravdu studená!!!

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Studánka replied to this review.
Děkujeme Vám za zpětnou vazbu, které si vždy nesmírně vážíme. Teplota vody v bazénu je pocitová záležitost a každý člověk vnímá pocit chladu a tepla v jiné úrovni. O kvalitu vody ve wellness se staráme s nejvyšší péčí a jde nám především o zdraví našich hostí, proto probíhá i pravidelná výměna vody a čištění, kde může nastat během dne výkyv teploty +/- 1 st.. Přístup do wellness nijak neomezujeme a pro naše hosty nabízíme využití bazénu s vířivkou po celý den. Věříme, že si různé kombinace relaxace dostatečně užijete. Váš hotelový Tým.

Vladislav

para, 17.2.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Lenka

rodzina ze starszym dzieckiem, 30.12.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • výborná kuchyně, krásný hotel, krásná příroda, super číšníci i welnes,

  • bohužel jsme měli takovou "uvědomělou" slečnu/paní recepční (při příjezdu a při odjezdu tam byly moc milé recepční, zato mezidobí stálo za to) stačil jeden rozhovor dokázala z pohádky udělat "kovbojku horovou", začala jsem se moc těšit, až náš pobyt skončí, přesto přeji této slečně /paní spoustu spokojených klientů - ostatní zaměstnanci si je rozhodně zaslouží, jsou úžasní

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ludovít Erdélyi

podróżujący w pojedynkę, 1.12.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.