+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel Studánka Bewertungen

Hotelbewertung

92%
Perfekt

by 42 reviews

  • Personal

    93%
  • Sauberkeit

    96%
  • Ausstattung

    92%
  • Komfort

    93%
  • Preis-leistungverhältnis

    86%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit kleinen Kindern
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 10.12.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Vstřícný personál, nabídka služeb, neomezený vstupdo bazénu a whirpool, wellness, stravování, čistota

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel Studánka replied to this review.
Děkujeme a těšíme se na další setkání s Vámi. Recepce hotelu Studánka

Irena

Älteres Paar, 5.11.2017

Hradec Králové Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 4.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milan Vostrovský

Älteres Paar, 15.10.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Krásné prostředí, perfektní obsluha, vzorná čistota na všech místech

  • Při odjezdu je trochu nedůstojné stát ve frontě na zaplacení. Možná by to vyřešil systém na lístky, aby si čekající mohli sednout, hlavně ti starší.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina Císařová

Einzelreisende, 15.10.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ivana Jukłová

Gruppe von Freunden, 8.10.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Líbilo se nám naprosto vše. Obzvlášť kuchyně-kuchaři.

  • Bez výhrad.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 24.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Älteres Paar, 28.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Vše perfektní, milá obsluha i personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Alena

Älteres Paar, 23.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 6.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Alena Göözová

Gruppe von Freunden, 30.7.2017

Brno Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Familie mit Kindern, 28.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • vstřícnost personálu

  • Neměli jsme polopenzi, takže jsme chodili na večeře do restaurace. Jídlo mi přišlo předražené, malý výběr a gurmánský zážitek to nebyl. Svíčková měla do svíčkové opravdu daleko

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lucie

Gruppe von Freunden, 24.7.2017

Pardubice Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Denisa

Junges Paar, 14.7.2017

Neratovice Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Personál byl k nám milý =), čistota, jídlo dobré =), pokoj super

  • Nelíbilo se mi že nebyla otevřena kavárna ani vinárna, milná informace, že se neplatí parní sauna (sdeleno od pracovníka wellness), pak jsme se na konci po pobytu docela divili, ale nebylo to přehnaná částka nastesti =)

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonymus

Älteres Paar, 25.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zuzana Hrudíková Ivana Janoščáková

Gruppe von Freunden, 18.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiřina

Älteres Paar, 4.6.2017

Bystřec Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Hotel krásný,ubytování pěkné, čisté.Pěkné posezení na balkoně.Líbilo se nám, že bylo vše pohromadě a přehledné. Wellness pro balíček Senoin 55+ vyhovující.Krásný bazén. Příjemný personál, jak v recepci, v restauraci a Wellnesu. Jídlo u snídaně a večeře skvělé a bohaté, vše výborné. Okolí hotelu moc pěkné, jak to blízké i dál, pěkné procházky.

  • Nemáme velkých výhrad - jen obsluha na venkovní terase trošku vázla. To je škoda, protože jinak bylo vše perfektní...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Studánka replied to this review.
Dobrý den,

velmi děkujeme za Váš pozitivní komentář. Jsme moc rádi, že se Vám u nás líbilo a těšíme se na další setkání u nás na Studánce.

Svatopluk ŠEBEK

Einzelreisende, 31.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Andreas

Einzelreisende, 25.4.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marie

Familie mit Kindern, 17.4.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Vše bylo super kromě jediné pro nás však podstatné součásti relaxační dovolené, a to ( viz dále)

  • Studená voda v hotelovém bazénu a dokonce i ve vířivce ( dosud jsme nezažili, aby nám byla zima i ve vířivce až u vás). Teplota 26 stupňů je pro relaxační plavání málo, ta je vhodná pro sportovní plavání. Škoda, voda ve Studánce je opravdu studená!!!

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Studánka replied to this review.
Děkujeme Vám za zpětnou vazbu, které si vždy nesmírně vážíme. Teplota vody v bazénu je pocitová záležitost a každý člověk vnímá pocit chladu a tepla v jiné úrovni. O kvalitu vody ve wellness se staráme s nejvyšší péčí a jde nám především o zdraví našich hostí, proto probíhá i pravidelná výměna vody a čištění, kde může nastat během dne výkyv teploty +/- 1 st.. Přístup do wellness nijak neomezujeme a pro naše hosty nabízíme využití bazénu s vířivkou po celý den. Věříme, že si různé kombinace relaxace dostatečně užijete. Váš hotelový Tým.
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.