+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Studánka Recenze

Hodnocení hotelu

92%
Perfektní

dle 85 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    95%
  • Vybavení

    91%
  • Pohodlí

    92%
  • Poměr cena/kvalita

    87%
Zobrazit recenze, které napsal:
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Jiřina

dospělý pár, 4.6.2017

Bystřec Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Hotel krásný,ubytování pěkné, čisté.Pěkné posezení na balkoně.Líbilo se nám, že bylo vše pohromadě a přehledné. Wellness pro balíček Senoin 55+ vyhovující.Krásný bazén. Příjemný personál, jak v recepci, v restauraci a Wellnesu. Jídlo u snídaně a večeře skvělé a bohaté, vše výborné. Okolí hotelu moc pěkné, jak to blízké i dál, pěkné procházky.

  • Nemáme velkých výhrad - jen obsluha na venkovní terase trošku vázla. To je škoda, protože jinak bylo vše perfektní...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Studánka odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,

velmi děkujeme za Váš pozitivní komentář. Jsme moc rádi, že se Vám u nás líbilo a těšíme se na další setkání u nás na Studánce.

Svatopluk ŠEBEK

jednotlivec, 31.5.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Andreas

jednotlivec, 25.4.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marie

rodina se staršími dětmi, 17.4.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Vše bylo super kromě jediné pro nás však podstatné součásti relaxační dovolené, a to ( viz dále)

  • Studená voda v hotelovém bazénu a dokonce i ve vířivce ( dosud jsme nezažili, aby nám byla zima i ve vířivce až u vás). Teplota 26 stupňů je pro relaxační plavání málo, ta je vhodná pro sportovní plavání. Škoda, voda ve Studánce je opravdu studená!!!

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Studánka odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme Vám za zpětnou vazbu, které si vždy nesmírně vážíme. Teplota vody v bazénu je pocitová záležitost a každý člověk vnímá pocit chladu a tepla v jiné úrovni. O kvalitu vody ve wellness se staráme s nejvyšší péčí a jde nám především o zdraví našich hostí, proto probíhá i pravidelná výměna vody a čištění, kde může nastat během dne výkyv teploty +/- 1 st.. Přístup do wellness nijak neomezujeme a pro naše hosty nabízíme využití bazénu s vířivkou po celý den. Věříme, že si různé kombinace relaxace dostatečně užijete. Váš hotelový Tým.

Vladislav

dospělý pár, 17.2.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Lenka

rodina se staršími dětmi, 30.12.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • výborná kuchyně, krásný hotel, krásná příroda, super číšníci i welnes,

  • bohužel jsme měli takovou "uvědomělou" slečnu/paní recepční (při příjezdu a při odjezdu tam byly moc milé recepční, zato mezidobí stálo za to) stačil jeden rozhovor dokázala z pohádky udělat "kovbojku horovou", začala jsem se moc těšit, až náš pobyt skončí, přesto přeji této slečně /paní spoustu spokojených klientů - ostatní zaměstnanci si je rozhodně zaslouží, jsou úžasní

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ludovít Erdélyi

jednotlivec, 1.12.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

dospělý pár, 19.11.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
40 %
  • Dobrá kuchyně a perzonál restaurace

  • 1/ V době pobytu 17. - 19. 11. nešel na budově vila internet, ani po opakovaném upozornění personálu. Zprovozněn 19. 11. po 8:00 hod 2/ Slabí až žádný signál T Mobile na budově, proto nešel ani mob. imternet 3/ Z odsavače par v koupelně kape kondenzát - neodstraněno 4/ Téměř 2 dny i po opakovaném upozornění protěkal záchod 5/ V pátek odpoledne přestal splachovat záchod - odstraněno na třetí pokus po cca 3 hodinách, celou dobu jsme čekali na udržbáře. 6/ Wellness a teplota vody v bazénu silně za naším očekáváním 7/ Na pokojích nejsou župany, na to nás předem nikdo neupozornil 8/ Bezprostřední okolí budovy ("les") - skličující pohled na neudržovaný a zaplevelný porost 9/ Hlína z bot na schodiští v budově vila po dobu min. 24 hod. 10/ Architektura hotelu a interiéru (podhledy v restauraci) je opravdu zvláštní Nic z toho co jsem napsal by mě nepřekvapilo (asi bych si toho ani nevšiml) v soukromém penzionu s poloviční cenou za ubytování, ale úroveň 4 hvězdičkového hotelu si představuji jinak i když byla jakási akční cena. Tento hotel už nepotřebuji nikdy vidět a už vůbec se v něm ubytovávat (vila)

Personál
6
Služby
4
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Anonym

dospělý pár, 18.11.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 18.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • příjemný, ochotný personál vysoká úroveň služeb pohodové jednání

  • Jedinou výtku mám k tomu, že jídlo k večeři nebylo dostatečně teplé. Je to škoda, protože chuťově bylo moc dobré.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milica Čeňková

skupina přátel, 4.9.2016

Brandýs nad labem Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Soulad moderního hotelového komplexu s okolní přírodou a historií Studánky.

  • Škoda,že byla zrušena MHD k hotelu a že byl ukončen provoz plovárny ve Včelném k l.9.2016 ,i když byly tropické teploty.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 20.8.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byli jsme velice spokojeni a na Studánku jezdíme každý rok.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk Šembera

dospělý pár, 20.8.2016

Lanškroun Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Obsluha, vstřícnost a ochota, kuchyně, zkrátka všechno.

  • Nenapadá nás.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Karel

dospělý pár, 19.8.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Umístění a celkova atmosféra

  • Nic me nenapadá

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 6.8.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 3.7.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Personál restaurace by mohl být vstřicnější.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 1.5.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Kuchyně byla skvělá příjemný personál a hlavně poloha hotelu.

  • Bohužel nebylo možno si objednat masáže hotel byl plný lidi na pobytové balíčky vše obsazeno. Ale v dnešní době to asi jinak pro tynhle typ hotelu asi nejde.I tak děkujeme .

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 1.1.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • líbil se nám 30.12. Silvestr na nečisto, velké díky posíláme discjockeyovi Jirkovi

  • Nelíbilo se nám, že program na Silvestra byl pro děti do půlnoci

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 28.10.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • milé prostředí, široký rozsah služeb

  • brzká zavírací doba restaurace (baru) ...

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Tomáš

dospělý pár, 12.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Krásné prostředí, profesionální personál, výborná kuchyně

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8
Hotel Studánka odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkujeme Vám za milá slova a rádi Vás znovu přivítáme. :-)

S pozdravem a přáním hezkého dne

Veronika Frišová
recepční hotelu STudánka**** Rychnov nad Kněžnou